Ring og få et godt tilbud på 40 85 71 93

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

5 + 10 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Hulmursisolering

Hulmursisolering til dig i Midtjylland

Kulde og uventet dyre varmeregninger kan hurtigt blive løst med hulmursisolering. Du kan få over 12.000 kroner i håndværkerfradrag og med stor sandsynlighed tjene investeringen hjem igen.

Derfor bør du isolere med Papiruld

Dit hjem får et bedre indeklima og isoleringsevne, som scorer topkarakter. Med de kolde vintre i Danmark, vil du kunne mærke det, når du går på jeres gulv og træder ind i dit soveværelset. Duften vil være friskere, og du vil aldrig sige ”at det trækker”. For kulden vil ikke kunne trænge gennem væggene. Man siger, at Papiruld ligger sig som en dyne om dit hjem.

Danske familier sparer hvert år mellem 4.000 – 7.000 kroner om året, når de får lavet hulmursisolering med Papiruld. 

Kort fortalt får du:

  • Mærkbart forbedret indeklima
  • Overraskende billig varmeregning
  • Måske en stigning i boligens værdi.

JA TAK - Få et gratis isoleringstjek

Byer Papiruld Herning besøger

Hver dag besøger vi midtjyske familier og virksomheder, som er trætte af, at deres varmeregning hvert år løber løbskt. Med stor glæde fortæller vi, at rundt omkring i Herning, Skjern, Grindsted og resten af Midtjylland bor der familier, som havde det nøjagtigt ligesom dem. De var trætte af, at kulden kunne mærkes, selvom alle vinduer var lukket. Så det blev der sat en stopper for. 

Fra vores base i Kibæk kører vi ud til dig og laver hulmursisolering i Herning, Skjern, Grindsted samt i resten af Midtjylland. Start med at få et gratis isoleringstjek. Det er en af de beslutninger, du vil glæde dig over vinter efter vinter og hver gang posten kommer med varmeregningen.

Gør brug af håndværkerfradraget

I kan få 24.000 kroner i fradrag, hvis I er to voksne. Håndværkerfradraget fungerer således, at du får 12.000 kroner per person over 18 år, der bor i husstanden. 

Vil du også spare over 4.000 kroner?

Flere familier, virksomheder og institutioner i Midtjylland har allerede taget valget. Nu sparer de hvert år mellem 4.000 – 7.000 kroner på varmeregningen.  

Vil du se, hvor mange penge, du kan spare? Få et gratis isoleringstjek.  

Gratis isoleringstjek: Hvor meget kan jeg spare penge på varmeregningen?