Ring og få et godt tilbud på 40 85 71 93

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

6 + 7 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Loftisolering

Loftisolering til dig, der vil spare penge

62.000 midtjyske husstande vil snart få en højere varmeregning. Det kan du undgå, hvis du fx får lavet loftisolering med Papiruld. Mange familier i Herning, Ikast og Brande har allerede taget skridtet.  

I 2019 vil varmeregningen stige

Hvis du bor i Region Midtjylland kan du forvente en samlet stigning i varmeprisen på over 3.000 kroner. Et offentligt tilskud bortfalder på kraftvarmeværker, og derfor kan varmeregningen risikere at stige. 

Du kan derfor spørge dig selv, om du vil gøre en investering nu, som kan mindske varmeregningen med op til 7.000 kroner, eller vente og se, hvor dyr varmeregningen ellers bliver. 

Loftisolering med Papiruld vil være det kloge valg, fordi din familie kan forvente at spare mindst 4.000 kroner på varmeregningen. Derudover er Papiruld anerkendt for sin effekt og Papiruld Danmark har fået Nordeas Erhvervspris, Dansk Industris Initiativpris og C4’s Erhvervspris. 

Skal din varmeregning stige, eller vil du have:

  • Mærkbart forbedret indeklima
  • Overraskende billig varmeregning
  • Måske en stigning i boligens værdi?

JA TAK - Få et gratis isoleringstjek


Papiruld Herning hjælper virksomheder og familier i hele Midtjylland

Dagligt besøger vi husstande, som vi hjælper med loftisolering i Herning, Ikast, Brande og i resten af Midtjylland, som alle ønsker et bedre indeklima, en overkommelig varmeregning og varme fødder. I de fleste tilfælde er vi færdige med isoleringsarbejdet inden for én dag. 

Skal du være den næste, vi mindsker varmeregningen hos? Fra vores base i Kibæk kan vi køre ud til dig og få lavet et isoleringstjek. Det koster ingenting, og du vil blive overrasket. For måske er du ikke klar over, hvor slemt det kan stå til med loftisoleringen – og hvor meget du kan spare. 

Glem ikke håndværkerfradraget

12.000 kroner per person over 18 år i husstanden - så meget kan I få i fradrag. 

Skal du være den næste, der sparer over 4.000 kroner?

Flere familier, virksomheder og institutioner i Midtjylland har allerede taget skridtet og få lavet loftisolering. Nu sparer de hvert år mellem 4.000 – 7.000 kroner på varmeregningen.  

Vil du se, hvor mange penge, du kan spare? Få et gratis isoleringstjek.  

Gratis isoleringstjek: Hvor meget kan jeg spare penge på varmeregningen?