Ring og få et godt tilbud på 40 85 71 93

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

3 + 1 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Isolering af krybekælder

Isolering af krybekælder - hurtigt og nemt

Husstande i Herning, Ikast og Brande får dagligt isoleret deres krybekælder af Papiruld Herning. Vi er de eneste i området, der bruger det innovative Papiruld. 

En krybekælder giver udfordringer

Det er ikke nemt at have krybekælder. Ligegyldigt hvor meget du skruer op for radiatoren, vil kulden komme nede fra, trænge op igennem gulvet og føre til kolde og ubehagelige gulve. Varmeregningen løber løbsk. Ikke kun pengepungen vil tage skade. Jeres indeklima er også dårligere. 

Til stor glæde for familier i Midtjylland

Når du får isoleret din krybekælder med Papiruld, vil det ændre sig. Ingen kulde vil trænge igennem. Varmeregningen bliver mindre og indeklimaet bedre. Du vil kunne mærke det på gulvet om vinteren. Nu er det ikke længere koldt, men varmt og behageligt. Det kan være, at I slet ikke behøver at tænde radiatoren, før det bliver virkelig koldt. 

Du gør en god investering, som du kan tjene penge på. Hvert år kan du se frem til at spare omkring 4.000 kroner på varmeregningen. Tænk bare, hvor mange penge det er på blot 5 år.  

JA TAK - Få et gratis isoleringstjek

 

Sådan er hverdagen med en isoleret krybekælder

Isolering af krybekælder i Herning, Ikast, Brande og i resten af Midtjylland er en stor del af vores hverdag. Familier opsøger os i håbet om, at de kan spare på varmeregningen. 

Alle familier starter med at få et isoleringstjek. Du bør gøre det samme. Her kommer vi ud og ser på mulighederne – om isoleringen overhovedet er nødvendigt. Og det er det i de fleste tilfældet. Isoleringstjekket er gratis, og du vil få et uforpligtende tilbud bagefter.

Isolering af krybekælder giver jeres hjem:

  • Mærkbart forbedret indeklima
  • Varmt og behageligt gulv
  • Besparelse på varmeregningen
  • Måske en stigning i boligens værdi.

Gør brug af håndværkerfradraget

Med to voksne i husstanden kan I få 24.000 kroner i Håndværkerfradrag. Dagen efter isoleringen kan I gå ind og ændre i jeres forskudsopgørelse og allerede næste måned få gavn af fradraget.  

Vil du også spare 4.000 kroner?

Vil du se, hvor mange penge, du kan spare? Få et gratis isoleringstjek.  

Gratis isoleringstjek: Hvor meget kan jeg spare penge på varmeregningen?